Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ: «Ο συριακός Στρατός έχει περικυκλώσει αμερικανική βάση στη νότια Συρία»


Η αμερικανική στρατιωτική βάση στην El Tanf στη νότια Συρία είναι περικυκλωμένη από τις συριακές δυνάμεις.

Την δήλωση αυτή έκανε ο Ρώσος αρχηγός του γενικού Επιτελείου στρατηγός Valery Gerasimov σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Σύμφωνα με τον Gerasimov η περιοχή που ελέγχουν οι ΗΠΑ ανέρχεται σε μια περίμετρο 55 χλμ. όπου έξω από αυτή τον έλεγχο τον έχουν οι συριακές δυνάμεις.

«Σύμφωνα με στοιχεία από δορυφόρους και αεροσκάφη αναγνώρισης υπάρχουν εκεί μονάδες ανταρτών  οι οποίοι παραγοντοποιούν εκπαίδευση που τους παρέχεται από Αμερικανούς στρατιωτικούς συμβούλους», είπε.

Στο μεταξύ οι απαντήσεις που λαμβάνουμε από την αμερικανική πλευρά γύρω απο τη χρησιμότητα της βάσης είναι ακατανόητες. Τους λέμε: «Η θέση της βάσης είναι αντίθετη με την κοινή λογική. Τώρα ειδικά που όλη η επικράτεια της Συρίας έχει απελευθερωθεί από την ISIS. Δεν υπάρχει κανείς από αυτή τη συμμορία στην περιοχή. Τότε γιατί ε΄ναι αυτή η βάση εκεί; Τους ρωτάμε, χωρίς να λαμβάνουμε απάντηση».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου