Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Α.Τ. Φυλής: 9 τραυματίες και κατάληψη του Τμήματος από αθίγγανους!


Καταλήφθηκε από αθίγγανους το Αστυνομικό Τμήμα της Φυλής όταν ένας 62χρονος της φυλής που είχε συλληφθεί για παράνομες ενέργειες  πέθανε μέσα στα κρατητήρια από ανακοπή καρδιάς.

Έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν δεκάδες αθίγγανοι οι οποίοι με γενική έφοδο κατέλαβαν το τμήμα και "μαύρισαν στο ξύλο" 9 αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα και τους "έστειλαν" στο νοσοκομείο!

Ο 62χρονος αθίγγανος συνελήφθη την Τρίτη (12.12.2017) για κλοπές και οδηγήθηκε στο τμήμα. Εκεί σήμερα Τετάρτη αισθάνθηκε αδιαθεσία, και λίγη ώρα μετά πέθανε.

Μόλις έγινε γνωστό στους υπόλοιπους αθίγγανους  της περιοχής, μαζεύτηκαν έξω από το τμήμα και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος οφείλεται στους αστυνομικούς και όχι σε παθολογικά αίτια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών οι τσιγγάνοι κρατούσαν καδρόνια και πέτρες και "έλιωσαν το ξύλο" τους αστυνομικούς από τους οποίους ούτε ένας δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο για να αμυνθεί!

Αμέσως μεταφέρθηκαν στο 401 Σ.Ν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου