Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Βαρσοβία: «Το αν θα δεχθούμε προσφυγές η όχι είναι κάτι που θα αποφασίσουμε εμείς και μόνο εμείς»


«Η θέση της Πολωνίας αναφορικά με την μετακίνηση προσφύγων στο έδαφός της από άλλες χώρες παραμένει αμετάβλητη: Μόνο η πολωνική κυβέρνηση αποφασίζει εάν θα δεχτεί πρόσφυγες ή όχι».

Αυτή είναι η ανακοίνωση της εκπροσώπου της πολωνικής κυβέρνησης Joanna Kopcińska η οποία πρόσθεσε:

« Είναι υπόθεση της Πολωνίας εάν θα δεχθεί πρόσφυγες ή όχι στο έδαφός της. Είναι απόφαση που αφορά τα μεραρχιακά μας δικαιώματα ως κράτους και αφορά τους ίδιους τους Πολωνούς και όχι επισήμους που έχουν λίγα κοινά με την Πολωνία και γνωρίζουν ελάχιστα για εμάς».

Η ίδια τόνισε πως οι βασικές αρχές της Πολωνίας έχουν αρχίσει να γίνονται αποδεκτές και από την Ε.Ε.:

«Αυτό είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει ότι η Ευρώπη έχει αρχίσει να βλέπει την απειλή για την οποία η Βαρσοβία κιλά εδώ και τόσο καιρό. Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τη θέση μας για το θέμα της μετακίνησης, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο για την Πολωνία ή την Ευρώπη αλλά για όλο τον κόσμο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου