Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Γουατεμάλα: Στα… χνάρια των ΗΠΑ μεταφέρει και αυτή την πρεσβεία της στην Ιερουσαλήμ


Ως αμετάκλητη χαρακτήρισε η υπουργός Εξωτερικών της Γουατεμάλας Σάνδρα Χόβελ την απόφαση της χώρας της, για μεταφορά της πρεσβείας της στην Ιερουσαλήμ, παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει.

«Είναι μία ήδη ειλημμένη απόφαση, η οποία είναι αμετάκλητη και δεν πρόκειται να ανακληθεί», διαβεβαίωσε η Χόβελ τους δημοσιογράφους, που υποδέχθηκε στο Εθνικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της τελετής για την 21η επέτειο από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου στη Γουατεμάλα (1960-1996).

Η υπουργός διεμήνυσε πως η κυβέρνησή της θεωρεί λήξαν από την πλευρά της το θέμα που προέκυψε εξαφορμής των επικρίσεων που διατυπώθηκαν, εντός κι εκτός της χώρας, για την απόφαση του προέδρου Τζίμι Μοράλες να μεταφέρει στην Ιερουσαλήμ την πρεσβεία της χώρας. Η Γουατεμάλα υπήρξε η πρώτη χώρα που ακολούθησε τις ΗΠΑ στη στο Ισραήλ στην αντίστοιχη κίνηση και παρά την καταδικαστική απόφαση της ΓΣ του ΟΗΕ εναντίον της απόφασης της Ουάσιγκτον.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου