Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Η Σεούλ ανακρίνει πλήρωμα πλοίου από το Χονγκ Κονγκ για λαθρεμπόριο πετρελαίου στη Β. Κορέα


Οι αρχές της Νοτίου Κορέας ανακρίνουν το πλήρωμα πλοίου από το Χονγκ Κονγκ, το οποίο κατασχέθηκε τον Νοέμβριο, για παραβίαση των κυρώσεων σε βάρος της Βόρειας Κορέας, που έχει επιβάλει ο ΟΗΕ.

Το πετρελαιοφόρο Lighthouse Winnmore, νοικιασμένο από την ταϊβανέζικη εταιρεία Billion Bunker Group Corp., κατασχέθηκε στο λιμάνι της Γεοσού στις 24 Νοεμβρίου, έπειτα από επιθεώρηση από το νοτιοκορεατικό τελωνείο.

«Από εκείνην την ημέρα, οι αρμόδιοι επιθεωρητές επιβαίνουν του σκάφους και ανακρίνουν το πλήρωμα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο στέλεχος των νοτιοκορεατικών τελωνείων.

Με 25μελές πλήρωμα- από τους οποίους οι 23 είναι Κινέζοι- το πλοίο έδεσε στις 11 Οκτωβρίου στη Γεοσού και φόρτωσε πετρέλαιο ιαπωνικής προέλευσης, για να το μεταφέρει την Ταϊβάν. Ομως, το πλοίο βγήκε σε διεθνή ύδατα και μεταφόρτωσε 600 τόννους πετρελαίου στο βορειοκορεατικό δεξαμενόπλοιο Sam Jong 2, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη Γεοσού.

Τα αποτελέσματα της ανακριτικής διαδικασίας θα διαβιβασθούν στην επιτροπή κυρώσεων του ΟΗΕ, τόνισαν πηγές του Νοτιοκορεατικού ΥΠΕΞ.

Την ίδια ώρα, η Κίνα χαρακτήρισε αβάσιμες της κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ για παράνομη διακίνηση πετρελαίου στη Β. Κορέα, σε ανάρτηση του Αμερικανού στο Twitter με αφορμή την κατάσχεση του πλοίου από το Χονγκ Κονγκ.

«Το να προκαλείς θόρυβο χωρίς λόγο μέσω των μέσων επικοινωνίας ποσώς συμβάλλει στην ενίσχυση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της συνεργασίας», απάντησε ο εκπρόσωπος του κινεζικού ΥΠΕΞ Χούα Τσουνγίνκ.

Πηγή: ΑΠΕ-MΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου