Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Κακαβιά: Σύλληψη δύο προσώπων για πλαστά διαβατήρια


Μία 27χρονη κι ένας 30χρονος, έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου εξόδου και ο άντρας είχε επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής,  συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 27χρονη, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, διαπιστώθηκε ότι κατείχε διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου - εξόδου και το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ως δικαιολογητικό, προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια διαμονής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο, το οποίο έφερε επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής. 
Και στις δύο περιπτώσεις τα έγγραφα κατασχέθηκαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου