Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ρώσος ΥΠΑΜ: «Ξεκινήσαμε την αναβάθμιση των βάσεων για να φιλοξενούν πυρηνικά όπλα»


Για 49 χρόνια ακόμη η Ρωσία πρόκειται να χρησιμοποιεί τις βάσεις της στη Συρία, ενώ ταυτόχρονα θα τα αναβαθμίσει προκειμένου να δέχονται ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά και πλοία που μεταφέρουν πυρηνικούς πυραύλους.

Πρόκειται για την αεροπορική βάση Khmeimim και την ναυτική βάση στην Tartus. Οι συνομιλίες για την χρησιμοποίηση των βάσεων από την Ρωσία είχαν ξεκινήσει από τα μέσα περίπου του 2017 με την συμφωνία για την αεροπορική βάση είχε ήδη ολοκληρωθεί από τον περασμένο Ιούλιο ενώ για τη ναυτική βάση επιτεύχθηκε σήμερα.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού οι απαραίτητες αναβαθμίσεις για τις βάσεις οι οποίες πλέον θα έχουν τη δυνατότητα νε φιλοξενούν και πυρηνικά όπλα εγκρίθηκαν από τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν την περασμένη εβδομάδα.

«Αρχίσαμε την διαδικασία μετασχηματισμού των μόνιμων βάσεων στη Συρία», είπε ο Σοιγκού.

Η Ρωσία χρησιμοποιεί τη βάση Khmeimim από το 2015, σε αντίθεση με τη ναυτική βάση στην Ταρτούς η οποία είναι επιχειρησιακή από τη δεκαετία του ΄70, αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για μια μικρή τότε βάση ανεφοδιασμού και μόνο σοβιετικών και αργότερα ρωσικών πλοίων, χωρίς τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου