Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

«Σπόνσορας της τρομοκρατίας» η Τουρκία κατά τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου!


Την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί να αναδειχθεί ως η ηγέτιδα δύναμη του μουσουλμανικού κόσμου, διαμαρτυρόμενος μάλιστα γιατί το τζαμί στην Αθήνα δεν έχει μιναρέ(!), ο σύμβουλος ασφαλείας του προέδρου Τραμπ McMaster σε ομιλία του στο think tank “Policy Exchange” ανέφερε πως η Τουρκία και το Κατάρ συγκαταλέγονται στις χώρες που είναι σπόνσορες ριζοσπαστικών (μουσουλμανικών) ιδεολογιών και κατ΄ επέκταση της τρομοκρατίας εννοώντας βέβαια την ισλαμική τρομοκρατία.

Παράλληλα χαρακτήρισε το κόμμα του Ερντογάν AKP ως πολιτικό σχηματισμό που είναι ταυτισμένος με τους "Αδελφούς Μουσουλμάνους", της Αιγύπτου κάτι βέβαια που δεν το αρνείται ούτε ο ίδιος ο Ερντογάν. 

Ας θυμηθούμε μόνο πως χαιρέτησε τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης.


Ο κ. McMaster τη Δευτέρα που μας έρχεται αναμένεται κατά τους σχεδιασμούς να παρουσιάσει στον   πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τις νέες προτεραιότητες, τον προγραμματισμό και τον γενικότερο σχεδιασμό της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής ως προς τα βασικά θέματα ασφαλείας που απασχολούν την Ουάσινγκτον.

Η  είδηση έφτασε μέχρι την  Άγκυρα και την ισλαμική διάσκεψη κορυφής στην Κωνσταντινούπολη.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε με αμηχανία λέγοντας «είναι να απορεί κανείς με τέτοιες θέσεις και αθεμελίωτα συμπεράσματα».

Οι δηλώσεις του κ. McMaster οι οποίες ασφαλώς απηχούν τον βασικό πυρήνα πολιτικής με τον οποίο η διοίκηση Τραμπ αντιμετωπίζει τα βασικά ζητήματα στρατηγικής και ασφαλείας στον πλανήτη έρχονται μερικά μόλις 24ωρα πριν την ελάχιστα διαφημισμένη επίσκεψη στην Άγκυρα του αρχηγού του αμερικανικού ΓΕΕΘΑ ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αρχηγό των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Η επίσκεψη αυτή είχε ανακοινωθεί πως θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις συνομιλίες Ερντογάν - Πούτιν στην Άγκυρα οι οποίες ως γνωστών διεξήχθησαν πριν από δύο ημέρες και πάντως μετά την περιοδεία-αστραπή του προέδρου της Ρωσίας στη Συρία και την Αίγυπτο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου