Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ φέρνουν τα F-35 στη διακεκαυμένη ζώνη της Μέσης Ανατολής - Θα πετάξουν σε Ιράκ και Συρία


Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ πρόκειται να φέρουν το καλύτερο μαχητικό κρούσης που διαθέτουν στη «διακεκαυμένη» ζώνη της Μέσης Ανατολής.

Αυτό ανακοίνωσε η αμερικανική κεντρική Διοίκηση CENTCOM στη γνωστοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης μαχητικών για το 2018.

Σύμφωνα με αυτό F-35B των Πεζοναυτών πρόκειται να επιχειρήσουν από τα σκάφη αμφίβιων επιχειρήσεων USS Essex και  USS Wasp σε Ειρηνικό την ερχόμενη Άνοιξη και σε Μέση ανατολή το Καλοκαίρι.


«Το σώμα των Πεζοναυτών πρόκειται να προχωρήσει στην ανάπτυξη δύο μονάδων εκστρατείας στη ζώνη ευθύνης των διοικήσεων Ειρηνικού και CENTCOM την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Η πρώτη ανάπτυξη θα γίνει με την 31η MEU στο σκάφος αμφίβιων επιχειρήσεων USS Wasp και η δεύτερη με την 31η MEU στο USS Essex» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η πρώτη ανάπτυξη των αεροσκαφών F-35B στην ζώνη ευθύνης της CENTCOM η οποία περιλαμβάνει το Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν, την Υεμένη και το Αφγανιστάν, βρίσκεται ουσιαστικά στο σχεδιασμό από τα 2016, όταν είχε ανακοινωθεί ότι 6 αεροσκάφη θα επιχειρούσαν από το USS Essex.

H ανάπτυξη των F-35B θα γίνει σε περιοχές όπως η Ερυθρά Θάλασσα, ο περσικός Κόλπος και ο Κόλπος του Άντεν όπου θα πλέει το USS Wasp.

Η ανάπτυξη του 2018 ακολουθεί την μετακίνηση της Μοίρας 121 (VMFA-121) των Πεζοναυτών με αεροσκάφη F-35B από τις ΗΠΑ στην Iwakuni της Ιαπωνίας τον Ιανουάριο του 2017.

Από τότε τα F-35B έχουν πάρει μέρος σε διάφορες ασκήσεις. Στις 30 Αυγούστου τέσσερα F-35B σε σχηματισμό με δύο B-1B πέταξαν από το Γκουάμ πρώτα στην Ιαπωνία και μετά στην κορεατική Χερσόνησο σε μια πτήση διάρκειας 10 ωρών. Τα αεροσκάφη πετούσαν με ανοικτούς τους ανακλαστήρες προκειμένου να φαίνονται στα ραντάρ ενώ πραγματοποίησαν άφεση βομβών GBU-32 JDAM στο πεδίο βολής Pilsung.

Στις 18 Σεπτεμβρίου τα αεροσκάφη πέταξαν πάλι στην κορεατική Χερσόνησο με πλήρες φορτίο βλημάτων ΑΙΜ-120 επιδεικνύοντας τον ρόλο τους σε αποστολές εναέριας υπεροχής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου