Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Κτηνωδία στο Πακιστάν: Βίασαν ομαδικά κοπέλα που τόλμησε να παντρευτεί τον άντρα που ήθελε!


Την φρίκη του ομαδικού βιασμού βίωσε μια κοπέλα στο Πακιστάν, η οποία τόλμησε να παντρευτεί τον άνδρα της επιλογής της. Μάλιστα, ο βιασμός ήταν, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, καθοδηγούμενος από το συμβούλιο του χωριού.

Το τρομερό αυτό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ταντλιανβάλα κοντά στο Φαϊσαλαμπάντ, περίπου 160 χιλιόμετρα από τα σύνορα του Πακιστάν με την Ινδία. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων, εκ των οποίων τα δύο είναι αδέρφια.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, η 19χρονη δήλωσε ότι ο πατέρας της την είχε φέρει πίσω στο χωριό, αφού το συμβούλιο του χωριού του υποσχέθηκε ότι η οικογένεια μπορούσε να την δώσει με παραδοσιακή τελετή στον γαμπρό.

Το συμβούλιο, ωστόσο, φέρεται να την κράτησε αιχμάλωτη, επιτρέποντας σε τρεις άνδρες να την βιάσουν. Αργότερα, η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει.

Ο έλεγχος DNA που έγινε επιβεβαίωσε τον ομαδικό βιασμό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου