Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κρήτη: Δράστες μπήκαν στο σπίτι με το «κλειδί της γλάστρας» και πήραν 20.000 ευρώ


Άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι μιας 86χρονης, ενώ εκείνη ήταν απούσα και πήραν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ που είχε ως κομπόδεμα ζωής.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε η 86χρονη στους αστυνομικούς, εκείνος ή εκείνοι που μπήκαν και την έκλεψαν, δεν χρειάστηκε καν να παραβιάσουν την πόρτα αφού κατάφεραν και βρήκαν το κλειδί που ήταν σε μία γλάστρα, έξω από την πόρτα.

Η αστυνομία που πολύ συχνά καλείται να ερευνήσει περιπτώσεις όπως αυτή, ψάχνει με προσοχή και εξετάζει προσεκτικά ένα – ένα τα στοιχεία που μπορούν να την οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου