Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλη αντεπίθεση του YPG: Ανακατέλαβε με αιφνιδιαστική επιχείρηση στρατηγικό ύψωμα από τις τουρκικές δυνάμεις


Στην  αντεπίθεση πέρασαν οι Κούρδοι στο μέτωπο της Αφρίν καταλαμβάνοντας ένα στρατηγικής σημασίας το λόφο  Barsaya, τον οποίο οι τουρκικές δυνάμεις είχαν αναφέρει ότι είχαν καταλάβει νωρίτερα ήμερα.

Αυτό αναφέρουν κουρδικές πηγές, λέγοντας πως το στρατηγικής σημασίας αυτό ύψωμα βρίσκεται μεταξύ της κουρδικής πόλης Αζαζ και της τουρκικής Κιλίς είναι υπό τον έλεγχο του YPG, όπως ανέφερε η οργάνωση πριν από λίγη ώρα.

Η Τουρκία είχε καταλάβει το ύψωμα καθώς από εκεί οι κουρδικές δυνάμεις εξαπέλυαν επιθέσεις με ρουκέτες κατά της τουρκικής πόλης, αλλά πλέον αυτό είναι ξανά στα χέρια των κουρδικών δυνάμεων.

Στο μεταξύ η Τουρκία συνεχίζει τις δηλώσεις υψηλής έντασης. Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Hulusi Akar δήλωσε πως η «επιχείρηση στην Αφρίν θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης».

Ο  τουρκικός Στρατός έχει ρίξει πάντως στις μάχες με τους Κούρδους ειδικές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Jabal Barsaya, ενώ το YPG από την πλευρά του στέλνει συνεχώς ενισχύσεις στο μέτωπο της Αφρίν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου