Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς η Αθήνα για το 2018


Μετά την… κυριαρχία των ασιατικών προορισμών, ως οι κορυφαίοι για τουρισμό το 2017, η Ευρώπη έκανε το δυναμικό come back και πλέον 7 από τα 10 κορυφαία μέρη για να επισκεφτεί κανείς βρίσκονται στη «Γηραιά Ήπειρο». Στην 8η θέση της σχετικής λίστας φιγουράρει η Αθήνα.

Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης για ταξίδια, Kayak, δημοσίευσε πρόσφατα μια λίστα με τους πιο trending προορισμούς της φετινής χρονιάς.

Για να καταλήξει σε αυτά τα δέκα μέρη, η Kayak προσδιόρισε αρχικά τους 100 προορισμούς με τις περισσότερες αναζητήσεις χρηστών για ταξίδια μέσα στο διάστημα Μάρτιος 2017- Φεβρουάριος 2018. Κατόπιν ανέδειξε τις 10 πόλεις με την μεγαλύτερη αύξηση στις αναζητήσεις συγκριτικά με την περασμένη χρονιά.


Επίσης, σε μια πιο πρακτική νότα, η μηχανή αναζήτησης δημοσίευσε για κάθε μία από αυτές τις πόλεις τον μήνα κατά τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν τις πιο συμφέρουσες τιμές για εισιτήρια και διαμονή!

1. Μάουι, Χαβάη - Φθηνότερος μήνας: Σεπτέμβριος

2. Βαρκελώνη, Ισπανία - Φθηνότερος μήνας: Ιανουάριος

3. Mπαλί, Ινδονησία - Φθηνότερος μήνας: Νοέμβριος

4. Άμστερνταμ, Ολλανδία - Φθηνότερος μήνας: Ιανουάριος

5. Λισαβόνα, Πορτογαλία - Φθηνότερος μήνας: Φεβρουάριος

6. Λας Βέγκας, Νεβάδα - Φθηνότερος μήνας: Αύγουστος

7. Μαδρίτη, Ισπανία: Φθηνότερος μήνας: Μάρτιος

8. Αθήνα, Ελλάδα - Φθηνότερος μήνας: Φεβρουάριος

9. Παρίσι, Γαλλία: Φθηνότερος μήνας: Ιανουάριος

10. Ρώμη, Ιταλία: Φθηνότερος μήνας: Φεβρουάριος

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου