Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ιράν: Στους 50 o αριθμός των νεκρών στις διαδηλώσεις σύμφωνα με την αντιπολίτευση


Μετά τη συμπλήρωση εννέα ημερών διαδηλώσεων και ταραχών, το Ιράν μετράει τις… πληγές του, με την αντιπολίτευση να διαψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί 22 νεκρών, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 50.

Οι μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στις πόλεις του Ιράν συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ η κυβέρνηση Ροχανί και οι σύμμαχοί της, όπως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Τγαίπ Ερντογάν, να κάνουν λόγο για «ξένο δάκτυλο», φωτογραφίζοντας -κατά κύριο λόγο- τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατά δεύτερο λόγο το Ισραήλ.


Η αντιπολίτευση κάλεσε και την Παρασκευή τους πολίτες σε μαζικές κινητοποιήσεις, με το σλόγκαν «Η Παρασκευή της Οργής για τους Μάρτυρές μας».


Αφορμή για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ήταν η επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή Ταμπρίζ, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη. Αστυνομικοί σταματούσαν τα πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς, ενώ είχαν μπλοκάρει όλους τους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή.


Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τις δυνάμεις ασφαλείας να συμπεριφέρονται βίαια στους πολίτες και να τους πετούν με κλωτσιές έξω από τα οχήματα, ενώ δεν έλειψαν και οι συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις εννιά αυτές ημέρες έχουν γίνει πάνω από 3.000 συλλήψεις, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου