Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Παρελθόν η στρατιωτική βοήθεια 255 εκ. δολαρίων των ΗΠΑ προς το Πακιστάν;


Την αναστολή της χορήγησης στρατιωτικής βοήθειας προς το Πακιστάν, ύψους 255 εκατ. δολαρίων, αποφάσισε η αμερικανική κυβέρνηση, σύμφωνα με αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, στο οποίο επέκρινε το Πακιστάν ότι δεν έχει συμβάλει όσο όφειλε, στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, παρά τα δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν δώσει οι ΗΠΑ στη χώρα.

Παράλληλα, κατηγόρησε το Πακιστάν ότι προσφέρει καταφύγιο σε τρομοκράτες που δρουν στο Πακιστάν.


«Οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν να δώσουν τα 255 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπονταν να δαπανηθούν το (οικονομικό έτος) 2016 για τη χρηματοδότηση των ένοπλων δυνάμεων του Πακιστάν αυτή τη στιγμή (...). Ο πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι οι ΗΠΑ περιμένουν από το Πακιστάν να αναλάβει αποφασιστική δράση εναντίον των τρομοκρατών και των εξτρεμιστών στο έδαφός του, και ότι είναι οι ενέργειες του Πακιστάν για την υποστήριξη της Στρατηγικής για τη Νότια Ασία που θα καθορίσουν τελικά την τροχιά της σχέσης μας, συμπεριλαμβανομένης της μελλοντικής στρατιωτικής βοήθειας», δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος αρμόδιος για θέματα εθνικής ασφαλείας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο Τραμπ θα συνεχίσει να αξιολογεί το επίπεδο της συνεργασίας που προσφέρει το Πακιστάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου