Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις παρέλαβαν το 27ο εγχώριο ελικόπτερο


«Αυτή είναι η τελευταία παράδοση ελικοπτέρου τύπου T-129 ATAK για το τρέχον έτος, που παράγεται στην Τουρκία προσδίδοντας  τη δυνατότητα επιθέσεων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά, και λήψης πληροφοριών. 


Στα τέλη του 2016, ο αριθμός αυτών των ελικοπτέρων έφθασε στα 18 και φέτος 9 επιπλέον ελικόπτερα παραλήφθηκαν από τον τουρκικό στρατό.


Μαζί με την τελευταία παράδοση ο αριθμός των ελικοπτέρων ATAK έφθασε τα 27.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στα ελικόπτερα αυτά έχουν ενσωματωθεί οι κατάλληλες και οι πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές,  έχουν τη δυνατότητα οκτώ αντιαρματικών ρουκετών, 12 ρουκέτες για drone, 2  τεμάχια Stinger κ.ά.


Η τουρκική εταιρεία αεροναυπηγητικής θα παραδώσει συνολικά 59 ελικόπτερα ATAK στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας.


Προβλέπεται επίσης να προμηθευτούν με αυτά η Χωροφυλακή και η Αστυνομία.


(Στοιχεία από trt.net.tr)

http://www.echedoros-a.gr/2017/12/27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου