Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Περισσότεροι από 270.000 οι εκτοπισθέντες από τις μάχες σε Ιντλίμπ, Χάμα και Αφρίν κατά τον ΟΗΕ


Πάνω από 270.000 κάτοικοι των επαρχιών Ιντλίμπ, Χάμα και Αφρίν έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω των μαχών που επικρατούν στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως αναφέρει ο ΟΗΕ.

Οι οργανωμένοι καταυλισμοί που θα φιλοξενούσαν αυτούς τους ανθρώπους είναι υπερπλήρεις κι έτσι πολλοί αναγκάζονται να μείνουν σε κάποιον από τους 160 αυτοσχέδιους καταυλισμούς στην επαρχία Ιντλίμπ, εξήγησε η Ούρσουλα Μίλερ, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, αρμόδια για τις ανθρωπιστικές υποθέσεις, μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

«Κατά τους κρύους και υγρούς χειμερινούς μήνες πολλές οικογένειες δεν διαθέτουν τίποτα άλλο για να καταφύγουν παρά μόνο μια σκηνή, την οποία μοιράζονται με άλλους», περιέγραψε.


«Οι αεροπορικές επιδρομές και οι μάχες στο νότιο Ιντλίμπ και στη βόρεια Χάμα ανάγκασαν περισσότερους από 270.000 ανθρώπους να φύγουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου», συνέχισε, προσθέτοντας ότι μόνο τον Δεκέμβριο στοχοθετήθηκαν 16 νοσοκομεία και κλινικές.

Βορειότερα, στην περιοχή της Αφρίν, 15.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν και οι χίλιοι από αυτούς κατευθύνθηκαν στη γειτονική επαρχία του Χαλεπιού. Εδώ και αρκετές ημέρες οι τουρκικές δυνάμεις βομβαρδίζουν τους Κούρδους πολιτοφύλακες στην περιοχή αυτή.

Η Μίλερ είπε στο Συμβούλιο ότι τον Ιανουάριο οι συριακές αρχές μπλόκαραν τις αυτοκινητοπομπές που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια αφού έδωσαν άδεια διέλευσης μόνο σε δύο τέτοιες αυτοκινητοπομπές, που κατευθύνθηκαν σε περιοχές όπου τον Δεκέμβριο ήταν δύσκολη η πρόσβαση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου