Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ρόδος: Συνελήφθη 33χρονος για διάπραξη κλοπών σε αποθήκες και αγροκτήματα


Συνελήφθη (08.01.2018) στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλα πέντε άτομα, συνεργούς του συλληφθέντα, τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ύστερα από ενδελεχή και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι κατηγορούμενος τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ανοικτού τύπου) μετέβαινε σε μη αστικές – αραιοκατοικημένες περιοχές της Ρόδου και αφαιρούσε, είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια συνεργών, από αποθήκες, αγροκτήματα και επιχειρήσεις εργαλεία, μηχανολογικά εξαρτήματα και άλλα παρεμφερή μεταλλικά αντικείμενα.


Από τη διακρίβωση της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα εξακριβώθηκε ότι, ο 33χρονος δράστης:

· Την 11.12.2017 το απόγευμα μετέβη σε απομονωμένη κατοικία και αφαίρεσε αλουμινένια κουφώματα. Επίσης, την 23-12-2017 το πρωί μετέβη εκ νέου την ίδια κατοικία αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, αλλά έγινε αντιληπτός και εγκατάλειψε την προσπάθεια του.

· Την 20.12.2017 πρωινές ώρες αφαίρεσε από αποθήκη, μεταξύ άλλων, δύο μοτέρ επαγγελματικών ψυγείων

· Την 26.12.2017 αφαίρεσε από μηχανουργείο -6- ανοξείδωτα βαρέλια και -3- φύλλα αλουμινίου. Επίσης την ίδια ημέρα βραδινές ώρες παραβίασε επιχείρηση-συνεργείο αυτοκίνητων και αφαίρεσε διάφορα υλικά.

· Πριν δέκα ημέρες αφαίρεσε από ξενοδοχειακή επιχείρηση εξοπλισμό εγκατάστασης κλιματιστικών μονάδων.

· Την 02.01.2018 το απόγευμα μετέβη σε εμπορική επιχείρηση και αφού παραβίασε «κοντέινερ» αφαίρεσε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

· Την 07.01.2018 το απόγευμα αφαίρεσε με τη βοήθεια συνεργών του από εμπορική επιχείρηση επαγγελματικούς αεροψυκτήρες.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι, ο 33χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για παρόμοια εγκληματική δραστηριότητα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου