Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κίνα: Εκτός Πεκίνου 500 βιομηχανικές μονάδες για να μειωθεί ο πληθυσμός της πρωτεύουσας


Στην απόφαση για την απομάκρυνση 500 βιομηχανικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στο Πεκίνο, αποφάσισε ο δήμος, με στόχο την αποκέντρωση και τη μείωση του πληθυσμού της κινεζικής πρωτεύουσας.

Περισσότερες από 40 κρατικές επιχειρήσεις θ’ απομακρυνθούν από το Πεκίνο, όπως ανακοινώθηκε στο 15ο συνέδριο της Κινεζικής Λαϊκής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Πεκίνο προγραμματίζει να μειώσει τον πληθυσμό του, στα 23 εκατομμύρια κατοίκους μέχρι το 2020, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει σοβαρά καθημερινά προβλήματα της πόλης, όπως, η κυκλοφοριακή συμφόρηση, αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτού του στόχου, έχει δρομολογηθεί η διακοπή της λειτουργίας ρυπογόνων μονάδων, αλλά και η μεταφορά εκτός πόλης, λαϊκών αγορών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου