Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Αφγανιστάν: Bομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στα γραφεία ΜΚΟ για παιδιά στην Τζαλαλαμπάντ


Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικό αξιωματούχο, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην Τζαλαλάμπαντ, πρωτεύουσα της επαρχίας Νανγκαρχάρ του ανατολικού Αφγανιστάν.

Μετά την επίθεση ακολούθησαν πυροβολισμοί, ενώ η μάχη συνεχίζεται σύμφωνα με τον αξιωματούχο, που επιβεβαίωσε τον αριθμό των τραυματιών.

Νωρίτερα, τα διεθνή ΜΜΕ μετέδιδαν ότι μία ισχυρή έκρηξη ακούστηκε στα γραφεία της μη κυβερνητικής οργάνωσης Σώστε τα Παιδιά (Save the Children) στη Τζαλαλαμπάντ κι αμέσως μετά πολλοί ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για σφοδρά πυρά.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σημειώθηκε μια έκρηξη μπροστά στα γραφεία της οργάνωσης Σώστε τα Παιδιά», ανέφερε ο Αταουλάχ Χογκιάνι, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πυρά «από το εσωτερικό» των εγκαταστάσεων της ΜΚΟ στην πόλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου