Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Δράμα: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντόπισε αρχαία νομίσματα και σφαίρες σε σπίτι 52χρονου


Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πήγαν στο σπίτι 52χρονου για να τον συλλάβουν επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή. Τελικά όμως, ανακάλυψαν ότι κατείχε αρχαία και πλήθος σφαίρες!

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του και κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε από τους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση, βρέθηκαν δυο αρχαία νομίσματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου και παραδόθηκαν στην τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων, αλλά και 104 οξειδωμένα φυσίγγια πολεμικού όπλου, τρία φυσίγγια των 9 mm, 24 αβολίδωτα φυσίγγια και ένας ασύρματος.

Ο 52χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί προστασίας των αρχαιοτήτων, περί όπλων και περί ραδιοσταθμών και κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου