Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αφρίν: Μάχες σώμα με σώμα για την κατάληψη του υψώματος Barsaya


Το στρατηγικής σημασίας ύψωμα Jabal Barsaya βορειοδυτικά από την Αφρίν ανακοίνωσαν πως κατέλαβαν οι δυνάμεις του τουρκικού συνασπισμού.

Το ύψωμα από την αρχή των επιχειρήσεων είχε αποτελέσει στόχο των Τούρκων οι οποίοι είχαν ανακοινώσει την κατάληψή του στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά το YPG με αντεπίθεσή του το είχε επανακαταβάλει.

Τώρα οι οργανώσεις περί του FSA ανακοίνωσαν πως έχουν στην κυριαρχία τους ολόκληρο το ύψωμα το οποίο δεσπόζει στην περιοχή.

Η κατάληψή του έγινε ύστερα από σφοδρές μάχες με τους Κούρδους οι οποίοι θεωρείται σίγουρο πως θα εξαπολύσουν αντεπίθεση.

Πυρά του YPG από το ύψωμα Barsaya  κατά τουρκικού επιθετικού ελικοπτέρου Τ-129. Ορισμένες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές για κατάρριψη του δεν επιβεβαιώθηκαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου