Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σέρβος στρατιωτικό αναλυτής: «Δεν θα δεχθεί έλεγχο του Βόρειου Κοσσυφοπεδίου ο στρατός»


O Σέρβος στρατιωτικός αναλυτής, Μίροσλαβ Λαζάνσκι δήλωσε ότι «εάν κάποιος από την Πρίστινα ή τις Βρυξέλλες ή την Ουάσιγκτον, θέλει να ελέγξει εξ ολοκλήρου το Κοσσυφοπέδιο και να απομακρύνει τους Σέρβους που έχουν εκεί απόλυτη πλειοψηφία, θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο σερβικός στρατός μόνο σε τρεις ώρες μπορεί να φθάσει στη Βόρεια Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα και έξω από τη γέφυρα του Ιμπάρ».

Ο ίδιος λέει ότι η Πρίστινα έχει προφανώς φιλοδοξίες μέσω του κατασταλτικού μηχανισμού για «κατάκτηση» το βορείου τμήματος του Κοσσυφοπεδίου, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς, κατέστησε σαφές ότι δεν είναι  αυτό δυνατό, σύμφωνα με την κοσοβάρικη ‘zeri.info’.

Σύμφωνα με τον Λαζάνσκι η δολοφονία του εξέχοντος Σέρβου πολιτικού στο Κοσσυφοπέδιο, πριν από λίγες ημέρες, αποσκοπεί  στον έλεγχο του βορείου Κοσσυφοπεδίου από τους Αλβανούς.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το Γενικό Επιτελείο του Σερβικού Στρατού έχει εκπονήσει σχέδια για κάθε πιθανό κίνδυνο, ακόμη και για πιθανή κρίση στο Κοσσυφοπέδιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου