Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Αλβανία: Εθνικιστές σχίζουν τουρκικές σημαίες στη Μιρδίτα


Η τοποθέτηση τουρκικών εθνικών συμβόλων στον υδροηλεκτρικό σταθμό Καφέ Μόλλα στην Μιρντίτα από την τουρκική εταιρεία που πραγματοποίησε το έργο, διέγειρε τους κατοίκους της περιοχής.

Αρχικά ζήτησαν από την τουρκική εταιρεία να απομακρύνει τα τουρκικά σύμβολα από το έργο, αλλά η εταιρεία φαίνεται να τους αγνόησε.

Σήμερα, κάτοικοι της περιοχής, παραμονή του νέου έτους διαμαρτυρήθηκαν και εξεγέρθηκαν.
Μαζί τους βρίσκονταν  διανοούμενοι, καθηγητές και ιστορικοί της περιοχής, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Φωνάζοντας συνθήματα έσχισαν την τουρκική σημαία που είχε αναρτηθεί στο φράγμα, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στην περιοχή.


Ένας από τους διαδηλωτές δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η τουρκική σημαία δεν έχει λόγο να υψώνεται το φράγμα, μπορεί να το έφτιαξε τουρκική εταιρεία αλλά δεν είναι τουρκικό και δεν έχει νόημα να βρίσκεται εκεί η τουρκική σημαία.


Βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=mKLdfF_GwCk

(Στοιχεία από shqiptarja.com, albeu.com, JOQ.al)

http://www.echedoros-a.gr/2017/12/blog-post_210.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου