Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η Τσεχία ψηφίζει κατά της παράνομης μετανάστευσης : Μεγάλος νικητής ο Μίλος Ζέμαν


Νίκη με ποσοστό 51,8% του νυν προέδρου Μίλος Ζέμαν,δείχνουν τα αποτελέσματα του β' γύρου των προεδρικών εκλογών στην Τσεχία. Ο αντίπαλός του Γίρι Ντράχος, 68 ετών, συγκέντρωσε 48% των ψήφων.

Στον πρώτο γύρο, χάρη στη στήριξη των ψηφοφόρων στην Πράγα και τις μεγάλες πόλεις ο Ζέμαν είχε συγκεντρώσει το 38,56% έναντι 26,60% του Ντράχος, πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών.

Ο 73χρονος Ζέμαν, τάχθηκε κατά της υποδοχής μεταναστών και ιδιαίτερα των παράνομων κάτι που έκανε πολλούς πολίτες να δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν τον Ζέμαν μόνο και μόνο για να μη βγει ο Ντράχος.

Ο Μίλος Ζέμαν είναι ο τρίτος πρόεδρος της Τσεχίας από το 1993 και τη διάσπαση της Τσεχοσλοβακίας. Πριν από τον Ζέμαν πρόεδροι της Δημοκρατίας της Τσεχίας ήταν οι Βάτσλαβ Χάβελ και Βάτσλαβ Κλάους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου