Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η Τουρκία παρουσιάζει ντομάτες ως «δικής της παραγωγής» ενώ είναι άλλων χωρών


Την υπόνοια ότι διάφορες τουρκικές εταιρείες που εξάγουν ντομάτες στην Ρωσία, πωλούν στην ρωσική αγορά ως ‘τουρκικές’ ντομάτες , ντομάτες που προέρχονται από άλλες χώρες, εξέφρασε με δηλώσεις του από την γερμανική πρωτεύουσα ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Κτηνιατρικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Ρωσίας (Rosselkhoznadzor), Σεργκέι Ντάνκβερτ.

«Υπάρχουν υπόνοιες ότι ξεχωριστές εταιρείες στην Τουρκία, στις οποίες έχει δοθεί από την Rosselkhoznadzor η άδεια να εξάγουν ντομάτες στην Ρωσία, δεν προωθούν μόνο την δική τους παραγωγή», δήλωσε ο Ντάνκβερτ, προσθέτοντας ότι ο κατάλογος με την εν λόγω εταιρείες θα σταλεί στην τουρκική πλευρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου