Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Το ΔΝΤ έχει αυξημένη πιθανότητα συμμετοχής στο ελληνικό πρόγραμμα


O αναλυτής της Eurasia, Mujtaba Rahman σε σημείωμά του προς τους πελάτες αναφέρει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να συμμετέχει το ΔΝΤ επισήμως στο τρίτο πρόγραμμα πριν την ολοκλήρωσή του στις 20 Αυγούστου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου Bloomberg, το ΔΝΤ σηματοδοτεί την προθυμία του να ενεργοποιήσει την προληπτική συμφωνία (stand-by) με την Ελλάδα και επισήμως να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα μαζί με τους Ευρωπαίους. Μόλις λήξει το ελληνικό πρόγραμμα, το βασικό σενάριο της Eurasia παραμένει ότι η χώρα θα προχωρήσει σε ένα πλαίσιο που είναι γνωστό ως ενισχυμένη εποπτεία.

Η πολιτική συμφωνία για το μέλλον της Ελλάδας μετά το πρόγραμμα καθώς και η ελάφρυνση χρέους είναι πιθανό να γίνουν μέχρι το Μάιο ή το Eurogroup της 21ης Ιουνίου το αργότερο. Αυτή τη Δευτέρα, το Eurogroup θα ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου