Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η Συρία δείχνει τα… δόντια της στην Τουρκία – Πράξη πολέμου θα θεωρηθεί οποιαδήποτε επιχείρηση στην Αφρίν!


Αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα εδάφη της από οποιαδήποτε ενέργεια… σφετερισμού από μέρους της Τουρκίας είναι η Συρία, με την κυβέρνηση της χώρας να προειδοποιεί πως θα θεωρήσει ως πράξη πολέμου κάθε επιχείρηση μάχης στην περιφέρεια Αφρίν, δηλώνοντας πως οι συριακές αντιαεροπορικές δυνάμεις είναι έτοιμες να αμυνθούν εναντίον μιας τέτοιας επίθεσης.

«Προειδοποιούμε την τουρκική ηγεσία ότι, αν αρχίσουν επιχειρήσεις μάχης στην περιοχή Αφρίν, αυτό θα θεωρηθεί πράξη επίθεσης του τουρκικού στρατού», αναφέρεται σε δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Φαϊζάλ Μεκντάντ που μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα έχει αποκαταστήσει την πλήρη ισχύ της και είναι έτοιμη να καταστρέψει στόχους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στους αιθέρες της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του στο CNN Turk πως η Τουρκία θα επέμβει στις περιφέρειες Αφρίν και Μανμπίτζ για να αντιμετωπίσει τις πολιτοφυλακές YPG των Κούρδων της Συρίας.

Τουρκικές δυνάμεις έχουν ήδη αναπτυχθεί σε περιοχές της Συρίας και στις δύο πλευρές της Αφρίν, η οποία ελέγχεται από τις YPG. Ο συριακός στρατός ελέγχει εδάφη προς νότον.

«Η παρουσία οποιωνδήποτε τουρκικών δυνάμεων σε συριακά εδάφη απορρίπτεται κατηγορηματικά», δήλωσε ο Μεκντάντ. Πρόσθεσε πως η στρατιωτική δράση εκ μέρους της Άγκυρας θα περιπλέξει τον ρόλο της στις διπλωματικές προσπάθειες και θα την βάλει «στο ίδιο επίπεδο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου