Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ακόμα φοβάται ο Ρ.Τ. Ερντογάν – Έκτη συνεχόμενη παράταση για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία


Στην απόφαση να παρατείνει εκ νέου και συγκεκριμένα για έκτη συνεχόμενη φορά, την κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποφάσισε η τουρκική Εθνοσυνέλευση.

Η Τουρκία μπήκε σε αυτή την κατάσταση λίγο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 και θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα τρεις μήνες, όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Έπειτα από τη νέα αυτή παράταση, η Τουρκία θα συμπληρώσει 1,5 χρόνο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κι ενώ ο σχετικός νόμος προβλέπει ότι ο πρόεδρος της χώρας και η κυβέρνηση μπορούν να περνούν νόμους παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο, λύνοντας έτσι τα χέρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που θέλει να περνάει το… δικό του όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου