Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δωρεά προσομοιωτή στο Πολεμικό Ναυτικό από τη χήρα του ήρωα υποπλοιάρχου Τουλίτση


Αναβαθμίστηκαν οι δυνατότητες εκπαίδευσης των στελεχών των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού από τον προσομοιωτή ναυτιλίας ελικοπτέρων που απέκτησε η Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα Αττικής.

Το νέο προσομοιωτή ναυτιλίας ελικοπτέρων, δωρεά της Άννας Μαχαίρα, συζύγου του ήρωα υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στις 11 Φεβρουαρίου 2016, όταν το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού συνετρίβη στην Κίναρο, εγκαινίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχονται από τον καινούργιο προσομοιωτή. Παράλληλα, από το παράδειγμα το οποίο δίνετε εσείς, θα πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε.


Ως Υπουργός Εθνικής  Άμυνας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε την αναβάθμιση του ρόλου και των δυνατοτήτων της Αεροπορίας Ναυτικού με νέες δομές και σύγχρονα μέσα.

Σε αυτό το πλαίσιο, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού και τους Αρχηγούς των υπολοίπων Επιτελείων, έχουμε προγραμματίσει μια νέα σειρά εκπαίδευσης για τους χειριστές ελικοπτέρων όλων των μέσων των Ενόπλων μας Δυνάμεων, καθώς και την αναβάθμιση της συγκεκριμένης διοίκησης ελικοπτέρων που με λίγα μέσα παρέχει πολλά στην πατρίδα μας, για την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, ενώ προσφέρει και τεράστιο κοινωνικό έργο»

Ο νέος προσομοιωτής αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές ικανότητες των πιλότων ελικοπτέρων, χάρη στις τεχνολογικές δυνατότητές του, ενώ παράλληλα εξοικονομούνται πόροι, μέσω της μείωσης του κόστους της παρεχομένης εκπαίδευσης και της συντήρησης των ιπτάμενων μέσων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου