Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ζητά την ανάπτυξη νέων πυρηνικών κεφαλών και όπλων cruise


Πρόταση για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς πυρηνικών όπλων για χρησιμοποίηση από το Ναυτικό προτείνει το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας στον Ντόναλντ Τραμπ, σε έκθεσή του.

Σύμφωνα με αυτή προτείνεται μεταξύ άλλων η δημιουργία μιας νέας «ελαφράς» πυρηνικής κεφαλής ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί στους βαλλστικούς πυραύλους trident ενώ ταυτόχρονα προτείνεται η δημιουργία ενός εντελώς νέου πυραύλου cruise με ικανότητα πυρηνικού πλήγματος ικανού για ανάπτυξη από τα σκάφη επιφανείας.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο λόγος για τη δημιουργία των νέων αυτών όπλων είναι η συνεχιζόμενη αύξηση της ισχύος των πυρηνικών οπλοστασίων της Ρωσίας και της Κίνας ενώ την ίδια ώρα οι αντίστοιχες  αμερικανικές δυνατότητες μειώνονται.  

«Οι ΗΠΑ πρέπει να βρίσκονται σε θέση να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν νέες ικανότητες έτσι ώτε να είναι σε θέση να αποτρέψουν αλλά και να διασφαλίσουν τους στόχους των ΗΠΑ εάν το δόγμα της αποτροπής αποτύχει», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου