Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Λεβέντης: «Ο λαός βάφτισε προδοσία, την απόφαση να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια»


Για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και την επόμενη μέρα της διαπραγμάτευσης, για την ονομασία των Σκοπίων, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στο ραδιόφωνο "Αθήνα 9,84" και στο Ήπειρος TV1.

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για 500 χιλιάδες πολίτες που «βάφτισαν» προδοσία, όποια απόφαση πολιτικών κομμάτων δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα επιτέθηκε στην κυβέρνηση, η οποία όπως είπε «έδωσε εντολή στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης να εκτιμήσει ότι ο κόσμος του συλλαλητηρίου δεν ξεπερνούσε τις 90 χιλιάδες».

Ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε επίσης ότι υπήρχαν ΜΜΕ που δεν κάλυψαν το γεγονός «κρατικά κανάλια έδειχναν ποδόσφαιρο και αγνοούσαν το συλλαλητήριο. Ιδιωτικά κανάλια άφησαν στην άκρη το γεγονός», ενώ όπως τόνισε κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν την Ένωση Κεντρώων «μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι περπάτησα πάνω από δυο χιλιόμετρα στην προκυμαία της Θεσσαλονίκης και μίλησα με εκατοντάδες πολίτες, όμως κανένα Μέσο Ενημέρωσης, εκτός από μερικές ιστοσελίδες, δεν ανέφεραν ότι έδωσα το παρών. Προσπάθησαν να με εξαφανίσουν...».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου