Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Εκατοντάδες αλλοδαποί βαφτίστηκαν Χριστιανοί στη Λαμία!


Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στο Βαπτιστήριο δεκάδων  Ενηλίκων  Αλλοδαπών στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία, από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιεράς Μητρόπολης συνολικά στη Φθιώτιδα, έχουν βαπτιστεί 410 νέοι χριστιανοί γεγονός που αποδεικνύει το σημαντικό έργο που γίνεται στη σχολή κατηχήσεως.

Σε κλίμα χαράς και μυσταγωγίας τελέσθηκαν οι Βαπτίσεις δεκαέξι 16 νέων κατηχουμένων ενηλίκων αλλοδαπών αδελφών μας, το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου , στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων και Αλλοδαπών, το οποίο ευρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαμίας.

Το Μυστήριο του Βαπτίσματος ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος πλαισιούμενος από ιερείς και τον Αρχιδιάκονό του , παρουσία πολλών συγγενών και φίλων των νεοφωτίστων και των αναδόχων τους.

https://tvstar.gr/fthiotida-articles/93191-allodapoi-vaptistikan-xristianoi-apo-ton-mitropoliti-fthiotidas-foto-kai-video
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου