Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τουρκία: «Θα λάβουμε άμεσα μέτρα για την εξουδετέρωση του κουρδικού Στρατού που φτιάχνουν οι ΗΠΑ στη Συρία»


Σε ευθεία απειλή κατά της απόφασης των ΗΠΑ να δημιουργήσουν κουρδικό Στρατό προχώρησε το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας της Τουρκίας (MGK) το οποίο συνεδρίασε σήμερα στην Άγκυρα.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι η «Τουρκία θα λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα να εξουδετερώσει τις απειλές ενόψει της αμερικανικής ανακοίνωσης για δημιουργία Στρατού τρομοκρατών του YPG στα σύνορα με τη Συρία».

Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης  Bekir Bozdag δήλωσε πως η «αμερικανική υποστήριξη προς το PYD/YPG είναι απαράδεκτη και ανεξήγητη».

Η συνεδρίαση του συμβουλίου έγινε υπό την προεδρία του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για να συζητήσει την πιθανή επίθεση στην Αφρίν.

«Η εγκαθίδρυση ενός διαδρόμου τρομοκρατών και η εγκατάσταση δύναμης τρομοκρατών απέναντι από τα σύνορά μας δε θα γίνει αποδεκτή», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση του συμβουλίου, εννοώντας την δύναμη των 30.000 ενόπλων του SDF που έχουν προαγγείλει ότι θα δημιουργήσουν οι ΗΠΑ, περιγράφοντας ουσιαστικά τα πρώτα στάδια δημιουργίας ενός κουρδικού κράτους, στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας.

«Είναι λυπηρό που ένα κράτος το οποίο είναι μέλος του ΝΑΤΟ και σύμμαχός μας δηλώνει ότι τρομοκράτες είναι σύμμαχοί του και του παρέχει όπλα χωρίς κανένα ενδοιασμό για τη δική μας ασφάλεια», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση των συμπερασμάτων της συνεδρίασης.

Το συμβούλιο, απαίτησε ακόμη ότι όλα τα όπλα που έχουν δοθεί στους «τρομοκράτες του YPG να παραδοθούν άμεσα».

«Όπλα και πυρομαχικά που δόθηκαν στο PYD/PKK-YPG πρέπει να παραδοθούν άμεσα χωρίς καμιά καθυστέρηση».

Στο μεταξύ η τουρκική κρατική τηλεόραση προετοιμάζει την κοινή γνώμη δείχνοντας συνέχεια βίντεο με συγκεντρώσεις αρμάτων μάχης κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα έτοιμα να εξαπολύσουν την γενική επίθεση κατά των Κουρδικών δυνάμεων που βρίσκονται στην Αφρίν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου