Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Το χρέος της ευρωζώνης είναι… τροχοπέδη της ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωνση


Σε δημοσίευμα της Daily Telegraph, όπου αναφέρονται οι εκτιμήσεις του Moody’s, αναφέρεται πως το χρέος της ευρωζώνης μπορεί να ανακόψει τη μελλοντική ανάπτυξη της, εκτός αν οι χώρες-μέλη ενισχύσουν τους προϋπολογισμούς τους.

Το χρέος των κυβερνήσεων της ευρωζώνης είναι μόνο 4% μειωμένο σε σχέση με το ζενίθ του 94,2% του ΑΕΠ το 2014, σημειώνει η ίδια εφημερίδα. Αυτή η μικρή μείωση του χρέους μεταξύ των κρατών-μελών μέχρι τώρα οφείλεται στην κυκλική οικονομική ανάπτυξη παρά σε μια αποφασιστική προσπάθεια για αύξηση της φορολογίας ή περικοπής δαπανών.

Οι προσπάθειες αντιμετώπισης των ανεβασμένων επιπέδων χρέους παραμένουν ανομοιογενείς παρά την κυκλική ανάκαμψη, αναφέρει το δημοσίευμα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Γερμανία και η Ολλανδία αναμένεται να έχουν μειώσει το χρέος τους κάτω από το 60% του ΑΕΠ μέχρι το τέλος του 2019. Σε αντίθεση με τη Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία όπου, κατά την επόμενη διετία, τα επίπεδα χρέους δεν θα μεταβληθούν ή θα μειωθούν ελάχιστα, σημειώνεται εξάλλου.

Η έλλειψη συνολικής ανάπτυξης, καθώς μερικά κράτη και περιοχές ανακάμπτουν αργότερα σε σχέση με άλλες, συνιστά μεγάλο κίνδυνο για την ευρωζώνη κατά τα επόμενα έτη, αναφέρει η Daily Telegraph.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου