Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Πανικόβλητη η Τουρκία από την επίθεση του συριακού Στρατού στην Ιντλίμπ: Κάλεσε τους πρεσβευτές της Ρωσίας και του Ιράν


Τους πρεσβευτές της Ρωσίας και του Ιράν κάλεσε εκτάκτως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να τους επιδοθεί διαμαρτυρία για την παραβίαση των ορίων των ζωνών για την αποκλιμάκωση των συγκρούσεων στην επαρχία της Ιντλιμπ.

Η τουρκική κίνηση σχετίζεται με τη τρομερή αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει ο συριακός Στρατός για την απελευθέρωση της επαρχίας από τους ισλαμιστές αντάρτες.

Προφανώς πρόκειται κίνηση πανικού καθώς βλέπει τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις να προελαύνουν προς βορρά απελευθερώνοντας εθνικά εδάφη, τα οποία μέχρι τώρα είχαν στην κατοχή τους φίλα προσκείμενες προς την Άγκυρα ισλαμιστικές οργανώσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου