Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Β. Πούτιν για Κιμ Γιονγκ Ουν: «Έξυπνος και ώριμος ηγέτης»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την πολιτική ευστροφία και ωριμότητα του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας πως βάση των μέχρι τώρα εντυπώσεων, είναι ο νικητής στην  πρόσφατη αντιπαράθεσή του με τη Δύση για το πυρηνικό και βαλλιστικό πρόγραμμα της χώρας του.

«Πιστεύω ότι ο κ. Κιμ Γιονγκ Ουν κέρδισε προφανώς αυτόν τον γύρο. Ολοκλήρωσε τον στρατηγικό στόχο του: απέκτησε πυρηνικό όπλο, έχει πυραύλους παγκόσμιας εμβέλειας, έως και 13.000 χιλιομέτρων, που μπορούν να φτάσουν σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη» είπε ο Πούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ρώσους δημοσιογράφους και η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Η Ρωσία ψήφισε στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών υπέρ της επιβολής διεθνών κυρώσεων σε βάρος της Βόρειας Κορέας για το πυρηνικό πρόγραμμά της, καλώντας ταυτόχρονα τη Δύση να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και ζητώντας να ξεκινήσουν συνομιλίες.

Ο πρόεδρος Πούτιν σήμερα επανέλαβε ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος με τη Βόρεια Κορέα και ότι ο Κιμ θέλει τώρα να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Είναι ήδη ένας έξυπνος και ώριμος πολιτικός», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου