Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Πούτιν: «Γνωρίζουμε ποιοι είναι πίσω από τις επιθέσεις στις βάσεις μας στη Συρία: Δεν είναι οι Τούρκοι»


Η Μόσχα γνωρίζει ποιους πλήρωσαν οι τρομοκράτες για εφοδιαστούν με drones και αυτοί που τους έδωσαν τα συστήματα αυτά δεν ήταν οι Τούρκοι, δήλωσε πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στο θέμα της επίθεσης από 13 drones εναντίον της ρωσικής αεροπορικής βάσης Χμέιμιμ και της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς λέγοντας πως η Ρωσία γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της επίθεσης και από πού αυτή προήλθε.

«Γνωρίζουμε ποιοι οργάνωσαν την επίθεση εναντίον των βάσεών μας με drone στη Συρία και ποιους πλήρωσαν: Και αυτοί δεν ήταν οι Τούρκοι», είπε πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος για να συμπληρώσει:

«Ξέρουμε που και πότε αυτά τα drones με τα οποία αποπειράθηκαν να επιτεθούν κατά των βάσεών μας στη Συρία κατασκευασμένα έτσι ώστε να μοιάζουν ότι έχουν γίνει εκεί, παραδόθηκαν σους τρομοκράτες».

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες, αλλά νωρίτερα το ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε ανακοίνωσή του είχε πει ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες χρησιμοποίησαν εκρηκτικά για τα drones τα οποία είχαν κατασκευαστεί στην Ουκρανία και με αυτά οργάνωσαν την επίθεση στις βάσεις στη Συρία.

Ο στρατηγός Alexander Novikov του ρωσικού Επιτελίου δήλωσε σχετικά:

«Η ανάπτυξη τέτοιων drone αυτή της κατηγορίας είναι αδύνατο να γίνει βάσει αυτοσχέδιων κατασκευών.

Η ανάπτυξή τους και η χρήση τους προϋποθέτει ειδικούς οι οποίοι έχουν υποστεί σχετική εκπαίδευση στις χώρες που κατασκευάζονται τέτοια drones.».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου