Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Η Σουηδία ετοιμάζεται για πόλεμο ενόψει της ρωσικής «απειλής»: Ζητά από τους πολίτες «καθολική άμυνα»


Σε πανικό φαίνεται πως βρίσκεται η Σουηδία με την κυβέρνηση της χώρας να στέλνει σε 4,7 εκατ. νοικοκυριά φυλλάδια με οδηγίες για τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση πολέμου, για πρώτη φορά από τον Β΄ΠΠ.

Στο φυλλάδιο, θα αναφέρονται οδηγίες για το πώς πολίτες μπορούν να πάρουν μέρος στην «καθολική άμυνα» κατά τη διάρκεια πολέμου και πώς να διασφαλίσουν βασικές ανάγκες όπως νερό, τρόφιμα και θέρμανση.

Στο ίδιο φυλλάδιο υπάρχει και άλλη ενημέρωση για  άλλες απειλές όπως κυβερνοεπιθέσεις, τρομοκρατία και κλιματική αλλαγή.

Η κυκλοφορία του φυλλαδίου έρχεται εν μεσω μιας συζήτησης που έχει ξεκινήσει στη σουηδία αναφορικά με την άμυνα της χώρας και την «απειλή» από την Ρωσία και αν η Σουηδία πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή όχι.

«Όλη η κοινωνία πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πόλεμο, όχι μόνο ο Στρατός. Έχουμε να χρησιμοποιήσουμε εκφράσεις όπως “ολοκληρωτική άμυνα” ή ύψιστος συναγερμός από το τέλος του Β΄ΠΠ, οπότε η γνώση του γενικού πληθυσμού για τέτοια θέματα είναι πολύ μικρή», είπε η Christina Andersson επικεφαλής του προγράμματος για το νέο φυλλάδιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου