Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Πρέβεζα: Η Ασφάλεια εξάρθρωσε δύο εγκληματικές οργανώσεις


Με μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Πρέβεζας, εξαρθρώθηκαν δυο εγκληματικές οργανώσεις, που φέρεται να είχαν τον ίδιο αρχηγό, ο οποίος συνελήφθη μαζί με 14 άλλα άτομα μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες 21 και 78 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο οργανώσεις δραστηριοποιούνταν, η πρώτη στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και η δεύτερη σε παράνομες ανασκαφές προς ανεύρεση αρχαιοτήτων.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει πως 51χρονος φερόμενος αρχηγός που έχει εκτίσει κατά το παρελθόν πολυετή ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών, συντόνιζε ανεξάρτητα και παράλληλα τις δύο οργανώσεις. Μέρος των κερδών από τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιείτο και για τη χρηματοδότηση και τις λειτουργικές ανάγκες της δεύτερης εγκληματικής ομάδας.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Καναλάκι και την Πάργα Πρέβεζας, στο Μεσολόγγι, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και στον Πλάτανο Ημαθίας. Σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια, αυτοκίνητα και υπαίθριους χώρους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης περίπου 27 γραμμάρια, ανιχνευτές μετάλλων, 110 νομίσματα, λίθοι, εκρηκτική ύλη και μια καραμπίνα. 

Σε ό,τι αφορά την πρώτη εγκληματική οργάνωση, διαπιστώθηκε από την πρόοδο των αστυνομικών ερευνών, ότι οι συλληφθέντες, διακινούσαν την κοκαΐνη στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, φροντίζοντας παράλληλα για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών σε υπαίθριους χώρους. Οι συλληφθείσες γυναίκες της οργάνωσης, φέρεται να εμπλέκονται στην παρασκευή των συσκευασιών κοκαΐνης, στην ανεύρεσης υποψήφιων «πελατών» και στην είσπραξη των χρημάτων.

Σχετικά με τη δεύτερη εγκληματική οργάνωση, εξακριβώθηκε ότι τα μέλη της διενεργούσαν παράνομες ανασκαφές σε περιοχές των νομών Πρέβεζας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Ημαθίας, με σκοπό την ανεύρεση αρχαίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου