Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κατεχόμενα: Απαγόρευσαν την είσοδο σε Έλληνα δημοσιογράφο που ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή


Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέλγιας, προσπάθησε να περάσει από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκπομπή του τουρκοκυπριακού καναλιού Kibris αλλά οι κατοχικές αρχές στην Κύπρο του απαγόρευσαν την είσοδο στα κατεχόμενα.

Ο Νίκος Στέλγιας έφθασε στις 11:50 το πρωί στο οδόφραγμα, όπου οι «αστυνομικοί» του ψευδοκράτους δεν του επέτρεψαν τη μετάβαση στα κατεχόμενα. Στον Νίκο Στέλγια δεν δόθηκε κάποια εξήγηση και απλώς τον ενημέρωσαν ευγενικά ότι σήμερα του απαγορεύεται η είσοδος στο ψευδοκράτος.

Εκτιμάται πάντως ότι ρόλο στην απαγόρευση έπαιξαν οι αναρτήσεις του τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα Afrika, της οποίας τα γραφεία έγιναν στόχος τούρκων εθνικιστών, εξαιτίας του πρωτοσέλιδου της προ ημερών κατά των τουρκικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία, τις οποίες χαρακτήρισε κατοχή. Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην κατεχόμενη Λευκωσία πορεία συμπαράστασης στην εφημερίδα.

Ο Νίκος Στέλγιας εργάζεται ως δημοσιογράφος στην κυπριακή έκδοση της Καθημερινής και συμμετάσχει ενεργά σε διακοινοτικές ενέργειες για την επαναπροσέγγιση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων στη Μεγαλόνησο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου