Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Αντιπρόεδρος του VMRO: «Καμία αλλαγή στο Σύνταγμα - Η χώρα είναι η “Μακεδονία”»


«Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του εθνικιστικού σκοπιανού κόμματος VMRO, προδιαθέτοντας όσα θα ακολουθήσουν ακόμη και στην περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδας και των Σκοπίων, για την ονομασία των τελευταίων.

Ο Αλεξάνταρ Νικολόσκι μίλησε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», εκφράζοντας τις προκλητικές του θέσεις, παρ' ότι οι συνομιλίες με τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε ο Νίκολα Γκρούεφσκι υποστήριξε ότι δεν θα γίνει αποδεκτή καμία αλλαγή στο Σύνταγμα και τόνισε πως δεν συναινεί στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ως ένδειξη καλής θέλησης για την πρόοδο των συζητήσεων με την ελληνική πλευρά.

«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου η αντικειμένου στην χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες» πρόεσθεσε ο Νικολόσκι, μιλώντας στο ελληνικό κανάλι.

Πηγή

1 σχόλιο:


  1. --------------------------------------


    MAKEDONIKO

    ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΟΛΟΥΣ!

    Να αποκαλούμε κι εμείς τους Σκοπιανούς "Μακεδόνες"...προτείνει η Μπακογιάννη. Δεν θα πάει στο Συλλαλητήριο.
    Λες και θα μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς να την λυντσάρουν.
    Είναι αξιοθαύμαστο το θράσος των πολιτικάντηδων βλέποντας με πόση σοβαρότητα ...τσαμπουνάνε τέτοιες παπαριές μπροστά στα τσιράκια τους στα ΜΜΕ.


    Ο Καλεντερίδης μας συμβουλεύει να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί το Συλλαλητήριο της Αθήνας σε αντικυβερνητική διαδήλωση!
    Γελάστε με την καρδιά σας!
    Μήπως να μοιράσουμε τίποτα σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και να τραγουδάμε στον Τσίπρα με νάζι "Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει";

    Και βέβαια θα είναι αντικυβερνητική κι αντι-εξουσιαστική κι αντι-ΝΑΤΟϊκή η διαδήλωση και μακάρι, πρώην ΚΥΠατζή Καλεντερίδη, να πέσει η κυβέρνηση την ίδια μέρα και να επαναλειτουργήσει το Γουδή ...όπως είχε προφητέψει κι ο Καμμένος.



    Οι πράκτορες του ΝΑΤΟ ίσως κανονίσουν να στείλουν τους μισθοφόρους του Soros ...να διαλύσουν τα πλήθη πριν απειληθεί η κυβέρνηση των δοσίλογων. Προσοχή λοιπόν!


    Η κυβέρνηση πρακτόρων και το ΝΑΤΟ είναι ο εχθροί των Μακεδόνων κι όλων των Ελλήνων κι ενάντια σ' αυτούς τους προδότες διαδηλώνουν οι πολίτες.



    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/01/blog-post_0.html
    Ε.
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 6:24 π

    ΑπάντησηΔιαγραφή