Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δισεκατομμυριούχος επενδυτής δεν εμπιστεύεται τα κρυπτονομίσματα- «Θα έχουν κακό τέλος»


Αν και έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα και έδαφος τα τελευταία χρόνια, τα κρυπτονομίσματα, απ' ο,τι φαίνεται υπάρχει μία σημαντική πλειονότητα ανθρώπων που δεν τα υποστηρίζει. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC, ο Warren Buffett, δισεκατομμυριούχος επενδυτής και σύμφωνα με στοιχεία ένας από τους πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, ισχυρίστηκε ότι τα κρυπτονομίσματα δε θα έχουν αίσιο τέλος. 

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: 


«Όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, γενικά, μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ένα κακό τέλος», συμπληρώνοντας:

«Δε γνωρίζω πότε θα συμβεί, πως ή οτιδήποτε άλλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Buffett, εκφράζει δημόσια τις ανησυχίες τους για τα κρυπτονομίσματα.

Τον Οκτώβριο, ο δισεκατομμυριούχος χαρακτήρισε τα εικονικά αυτά νομίσματα ως μια «πραγματική φούσκα», προσθέτοντας: «Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε το bitcoin επειδή δεν είναι στοιχείο που παράγει αξία».

Και το 2014, περιέγραψε το bitcoin ως «αυταπάτη», ισχυριζόμενος: «Είναι μια μέθοδος μετάδοσης χρημάτων, αλλά η ιδέα ότι έχει κάποια τεράστια αξία, είναι για μένα αστεία».

Η προειδοποίηση του Buffett έρχεται τη στιγμή που η τιμή του Bitcoin σημειώνει πτώση, ενώ η Νότια Κορέα ανακοίνωσε σχέδια για απαγόρευση συναλλαγών μέσω κρυπτονομισμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που δεν υπάρχει επισήμως σε καμία φυσική μορφή, δεν παράγεται από καμία συγκεκριμένη χώρα και δεν ελέγχεται από καμία συγκεκριμένη τράπεζα ή κυβέρνηση.

Η παραγωγή του, η αποθήκευσή του, η διακίνησή του, και όλες οι συναλλαγές με αυτό γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Ουσιαστικά ανήκει στην κατηγορία cryptocurrency, καθώς χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογραφίας για τη δημιουργία και διαχείριση των χρημάτων, και για την επιβεβαίωση της εγκυρότητας των συναλλαγών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου