Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Τι είχε προβλέψει η Πυθία για την Ελλάδα;


Μετά από «πρόκληση» του Ρωμαίου Φλαμινίκου, ο Φιλοποίμην επισκέφθηκε το Μαντείο.

Mια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται, που φέρεται να ειπώθηκε από την Πυθία, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για πολλούς θεωρείται λίαν επίκαιρη.

Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην, είδε την διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου, κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες. Ο Φιλοποίμην αποφάσισε τότε να συμβουλευθεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδος.


Η Πυθία έδωσε τον εξής χρησμό και ταυτόχρονα τον απόλυτο ορισμό της Ελλάδας που εδώ και 22 αιώνες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο: «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος»!

Η ιέρεια των Δελφών παρομοίασε την Ελλάδα με φουσκωμένο ασκί στο φουρτουνιασμένο πέλαγος, που κλυδωνίζεται μεν λόγω των κυμάτων, αλλά που δεν πρόκειται να βυθιστεί ποτέ!

Και πράγματι, οι Ρωμαίοι – επιβεβαιώνοντας τους φόβους του Φιλοποίμενα – ήρθαν! Οι Γότθοι ήρθαν! Οι Άβαροι ήρθαν! Οι Φράγκοι ήρθαν! Οι Τούρκοι ήρθαν! Οι Άραβες ήρθαν! Οι Γερμανοί ήρθαν! Οι Σύμμαχοι ήρθαν! Οι Γερμανοί ξαναήρθαν!

Όπως ήρθαν και προδότες, χρεωκοπίες, μνημόνια! Αλλά ο ασκός, σε πείσμα όλων αυτών και πολλών άλλων, «μηδεποτε βυθίζεται!»

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΜΕ


    Τρέχουν οι ορδές του Σουλτάνου tv ΜΜΕ να ξεσηκώνουν τον κόσμο… αλλά πάντα με αντιπαλότητες φυτεμένες.

    Από την μία την μεριά φωνάζουν εναντίον του κράτους του ψευδοκράτους της Ευρώπης...των Αθηνών, και μέσα στα σπλάχνα του Ελληνισμού οι παραχαράκτες της Ιστορίας αλλά και του Συντάγματος των Ελλήνων φυτεύουν με τις κεφαλές των μαζών συνδικαλιστών τομέων τους την διχόνοια, δημιουργώντας τον εμφύλιο πόλεμο των μελών του Σώματος του Χριστού.
    Και έτσι η καρδιά του Χριστού στην Αγάπη για την Πατρίδα θρησκεία και οικογένεια....μέσα σε γκέι Βασιλείς... Ελλάδα Ελλήνων δεν υπάρχει.

    Έλληνες που δεν γνωρίζουν Ελληνικά· με εβραϊκή καρδιά περιμένουν να δουν τον μεσσία ηγέτη της Ελλάδος, την ώρα που φωνάζει Έλληνας:
    Συνταχθεί τε ....στο Μακεδονικό....

    Στα Ελληνικά νησιά ο εχθρός τρώγοντας αστακό αγοράζει τα πάντα με την γραβάτα... και πουλάει τα πάντα της δικιάς του χώρας ....στην δικιά μας χώρα.

    Νεκροί αναστηθείτε!
    Ενωμένος ο πόνος του Ελληνισμού... με του Χριστού τον πόνο.
    Βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση στην Ελλάδα.... ώστε ανθρωπιά να δώσουν οι γονείς στα παιδιά τους.
    Πατρίδα να έχουν οι γενεές μας.
    Να γκρεμίσουν οι κομματικές ιδεολογίες... και τελικά θα δείτε πως πιο πολλά μας ενώνουν από ό,τι χωρίζουν την ελευθερία και τον πολιτισμό μας να αναστηθεί ξανά.


    Ιω
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 7:0

    ΑπάντησηΔιαγραφή