Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ψωμιάδης: Οι Σκοπιανοί είναι σαν τους τραβεστί που θέλουν να λέγονται γυναίκες


Έκπληκτος ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έσπευσε να απαντήσει για το σάλο που δημιούργησε το τηλεοπτικό σποτ για λογαριασμό της εταιρείας Jumbo, εκεί όπου υποδύεται τον Ζορό και σώζει τις εκπτώσεις. 

Μιλώντας σε ρ/σ, είπε: «Δεν περίμενα ότι θα προκαλέσω τέτοιο σεισμό. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το χιούμορ είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Αν ο πολιτικός δεν έχει χιούμορ είναι ''κενό'' γράμμα. Εγώ έχω συνηθίσει τον ελληνικό λαό σε τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις. Για να σας εξηγήσω, μου δόθηκε ένα σενάριο και κάναμε κάποιες μετατροπές σε κάποιες λέξεις. Δεν ήταν επιλογή μου η μουσική, που μας θυμίζει τα καλά, αξέχαστα χρόνια της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας. Κακώς παρεξήγησαν κάποιοι τη μουσική αυτή. Αντιθέτως, έπρεπε να θυμηθούν τα νιάτα τους. Υπάρχουν πολλοί σοβαροφανείς και κομπλεξικοί μέσα σε αυτή την κοινωνία και στον πολιτικό στίβο και εγώ τέτοιους τίτλους δεν τους φέρω επάνω τους. Το αν θα αλλάξει η εταιρεία το σποτ δεν το ξέρω και δεν με αφορά. Εγώ, φυσικά, περίμενα θετικές αντιδράσεις από τη διαφήμιση». Ο πρώην Περιφερειάρχης εξαπέλυσε ευθείες βολές και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αναφέροντας:  

«Εγώ δεν πήγα σε μπουρδέλο να ντυθώ μαντάμ και να κάνω δηλώσεις. δε ξεβρακώθηκα. Αυτούς τους έχουμε στο απυρόβλητο, προστατευόμενους. Αν αγωνιζόμουν για το κίνημα, τώρα θα είχα πολλά εκατομμύρια και δεν θα πουλούσα προχτές το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να πληρώσω κάποιες μεγάλες υποχρεώσεις οικονομικές που έχω». 
Φυσικά, τοποθετήθηκε και για το Σκοπιανό. 
«Δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό. Οι Σκοπιανοί λένε ότι είναι Μακεδόνες. Ε, και... Και οι τραβεστί λένε ότι είναι γυναίκες. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δε νοικιάζεται. Δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης». 
«Θα κατέβω και εγώ στο συλλαλητήριο στις 4 του Φλεβάρη». 

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ


    Θα μπω αμέσως στο θέμα χωρίς πρόλογο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε…
    Καταρχήν στην συγκέντρωση της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου θα πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες στο Σύνταγμα. Θα πρέπει να βροντοφωνάξουμε, να φωνάξουμε τόσο δυνατά για το δίκαιό μας που να μείνει στην ιστορία αυτή η συγκέντρωση ως «το συλλαλητήριο του τρόμου» για όσους τολμούν να προδίδουν τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Πρέπει να δώσουμε σε όλους αυτούς που παίζουν εις βάρος μας να καταλάβουν ότι δεν αστειευόμαστε, και δεν ανεχόμαστε πια αυτόν τον συνεχή εξευτελισμό. Θα πρέπει να τρέμουν όλοι αυτοί όταν τολμούν να ξεφτιλίζουν την παιδεία μας, τα δίκαιά μας, την ιστορία μας, τις θυσίες των προγόνων μας.


    Αλλά… φτάνει να μαζευτούν 2 εκατομμύρια Ελλήνων σε μια συγκέντρωση; Μεγάλος αριθμός ναι, αλλά φτάνει; Φτάνει να κάνουμε 2 ή 3 πολυπληθείς συγκεντρώσεις για να περάσουμε το μήνυμα; Όχι, δεν φτάνει! Θα πρέπει κάθε βδομάδα, για να μην πω κάθε μέρα να μαζευόμαστε όλοι σε όλες τις πόλεις ταυτόχρονα μέχρι να σεβαστούν το θέλημα του ελληνικού λαού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και παγκοσμίως, όπου ζουν Έλληνες να διαδηλώνουν καθημερινά έξω από τις πρεσβείες μας.
    Όλοι οι Έλληνες μαζί απαιτούμε όχι μόνο να μην δοθεί οποιοδήποτε όνομα στα Σκόπια που να εμπεριέχει την λέξη «Μακεδονία», αλλά και το ήδη υπάρχον όνομά τους να αλλάξει και να βγει από αυτό η λέξη «Μακεδονία». Γιατί τότε το έβαλαν ως προσωρινό· μα εδώ που τα λέμε «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… και τα χρόνια πέρασαν από τότε και να που σήμερα το θεωρούν και ως δικαίωμά τους. Και μόνο η ύπαρξη της ονομασίας «Μακεδονικό» δηλώνει εχθρικές και αλυτρωτικές διαθέσεις. Ακόμα κι αν αλλάξουν το Σύνταγμά τους, δεν φτάνει. Πρέπει να μην έχουν το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία τους ως κράτος.

    Μας λένε ότι 140 κράτη αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τι έγινε;
    ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


    www.katoxikanea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή