Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Οικονομία και ομορφιά: Το Forbes προτείνει την Κάρπαθο για διακοπές


Το Forbes κατατάσσει και προτείνει το νησί της Κάρπαθου στους οικονομικότερους προορισμούς.  Συνδυάζει και οικονομία και ομορφιά.

Για όσους φροντίζουν να προγραμματίσουν τις διακοπές της χρονιάς λίγες μόνο ημέρες μετά την έλευση του νέου έτους, το Forbes έχει έτοιμη τη... λίστα με τους προορισμούς, καθώς επέλεξε τους 33 πιο φθηνούς για το 2018. Ανάμεσα σε αυτούς που προτείνει είναι και ένας στην Ελλάδα.

«Η Κάρπαθος έχει πολύ από τη γοητεία της ''σικάτης'' Σαντορίνης και της Μυκόνου, αλλά με το πλεονέκτημα των χαμηλότερων τιμών. Είναι το δεύτερη μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, που περιλαμβάνουν την πιο γνωστή Ρόδο. Με ιστορία από τον 5ο π.Χ. αιώνα, προσφέρει στους λάτρεις της ιστορίας δύο ταξίδια σε ένα, συνδυάζοντας τον ήλιο και την άμμο με ένα βήμα πίσω στον χρόνο», σημειώνει το δημοσίευμα, προτείνοντας βόλτες στην Αγία Αναστασία, αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο.


«Πέρα από τη χαλάρωση στις παραλίες με τη λευκή άμμο, οι δραστήριοι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μία πλειάδα σπορ, από windsurfing μέχρι καταδύσεις και ιστιοπλοΐα», σημειώνει ακόμη και συνεχίζει: «Μακριά από το τετριμμένο τουριστικό μονοπάτι, έχει λόφους καλυμμένους από άγρια λουλούδια και μικρά χωριά όπως η Αρκάσα για να εξερευνήσει κανείς. Η πρωτεύουσα, τα Πηγάδια, είναι μία σύγχρονη πόλη, αλλά σε μικρότερες όπως η Ολυμπος φορούν ακόμη παραδοσιακές φορεσιές καθημερινά και η ζωή έχει το αυθεντικό αίσθημα του παρελθόντος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου