Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ο τουρκικός Στρατός σε απόσταση «αναπνοής» από αμερικανικές δυνάμεις! - Η Ρωσία στέλνει νέα S-400 στη Συρία


Το συνοριακό πέρασμα Ras Al-‘Ayn  με τη Συρία διέσχισαν τουρκικές δυνάμεις κινούμενες προς την κατεύθυνση της πόλης Al-Hasakah η οποία βρίσκεται 290 χλμ. ανατολικά με την Αφρίν, ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο με τις δυνάμεις του YPG/SDF.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της Al-Hasakah βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις οι οποίες έχουν εγκαταστήσει τουλάχιστον μια βάση στην περιοχή  στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το SDF.

Είναι άγνωστο εάν η Τουρκία έχει σκοπό να προχωρήσει σε προώθηση των δυνάμεών της στο συγκεκριμένο τομέα, εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός αμερικανικών μονάδων στην περιοχή και μάλλον πρόκειται για κάποιου είδους δοκιμή προκειμένου να μετρηθούν οι αντιδράσεις του SDF.


Ακόμη ανατολικότερα από την Al-Hasakah το  τουρκικό πυροβολικό έχει αρχίσει να πραγματοποιεί βολές στην πόλη Al-Qamishli η οποία είναι ιδιαιτέρα πυκνοκατοικημένη. Και βρίσκεται επάνω στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία.

Στο άλλο μέτωπο, αυτό της Αφρίν οι τουρκικές δυνάμεις συνεχίζουν την ενίσχυση των δυνάμεών τους, ενώ εκτείνουν τις επιχειρήσεις τους ανατολικότερα προς την Αζάζ η οποία απέχει σχεδόν 40 χλμ. από την Αφρίν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου