Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Εκτός από όπλα η Τουρκία συγκεντρώνει και χρυσό: 10η στην παγκόσμια κατάταξη


Η Τουρκία με 564,8 τόνους αποθεμάτων χρυσού, δρασκέλισε την Ινδία και εισήλθε στα 10 πρώτα κράτη σε αποθέματα χρυσού στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο  Χρυσού, τον Φεβρουάριο του 2018 οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι πρώτες με 8.133 τόνους αποθεμάτων χρυσού. Δεύτερη έρχεται η Γερμανία με 3.373 τόνους και στη συνέχεια η Ιταλία με 2.451 τόνους χρυσού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συμβουλίου αυτού, η Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια συγκαταλέγεται στις πρώτες 15 χώρες  με την πολιτική που εφάρμοσε η Κεντρική Τράπεζα από τον Οκτώβριο του 2011, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη των αποθεμάτων χρυσού που φέτος τον μήνα αυτόν άφησε πίσω την Ινδία.

http://www.echedoros-a.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου