Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Σ. Λαβρόφ: «Αλλεργία στην Δύση από τις επιτυχίες της Ρωσίας»


O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ εξέφρασε την άποψη ότι σε ορισμένες δυτικές χώρες οι επιτυχίες της Ρωσίας στην εξωτερική και εσωτερική πολιτική προκαλούν αλλεργία.

«Στις σημερινές συνθήκες, της αλλαγής των εποχών, της μετάβασης από την εποχή που καθόρισε τα πάντα η ιστορική Δύση στην πολυπολική εποχή, οι επιτυχίες που έχει σημειώσει η χώρα μας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέτωπο, προκαλούν αλλεργία σε πολλούς δυτικούς και Ευρωπαίους εταίρους μας», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην τελετή επιτυχόντων στο διαγωνισμό «Οι ηγέτες της Ρωσίας» (στο οποίο αναδεικνύονται στελεχών στο τομέα της διοίκησης) που πραγματοποιήθηκε στο Σότσι.

Οι ΗΠΑ, δήλωσε ο Λαβρόφ, εκλαμβάνουν με ιδιαίτερα οδυνηρό τρόπο το γεγονός ότι «μετά από πολλές δεκαετίες ηγετικού ρόλου στη διεθνή ζωή, διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν ήδη να λύνουν μόνοι τους όλα τα προβλήματα και να υπαγορεύουν σε όλους την δική τους βούληση». 

«Η διαδικασία διαμόρφωσης ενός πολυκεντρικού κόσμου θα είναι αργή» δήλωσε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι «η αντίσταση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη, θα συνεχίζεται και μάλιστα θα υιοθετεί έκνομες μεθόδους , όπως είναι ο παράγοντας της ισχύος κατά παράβαση του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ».

Καταλήγοντας ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών , είπε ότι « όλα αυτά οδηγούν στην αποσάθρωση του διεθνούς δικαίου» και «θα προσπαθήσουμε αυτές τις τάσεις να τις ανακόψουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου