Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για προϋπολογισμό 300 δισ. δολαρίων για 2 χρόνια


Αμερικάνοι γερουσιαστές κατέληξαν σε μια διακομματική συμφωνία διάρκειας δύο ετών επί του προϋπολογισμού ύψους 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την οποία θα αρθούν τα ανώτατα όρια στις αμυντικές δαπάνες και σε εγχώριες κρατικές δαπάνες, ανακοίνωσαν οι ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών στη Γερουσία.

«Το νομοσχέδιο είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένων διαπραγματεύσεων μεταξύ των ηγετών του Κογκρέσου και του Λευκού Οίκου», δήλωσε ο Μιτς Μακόνελ, ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία.

«Εργαστήκαμε σκληρά για να βρούμε κοινά σημεία και να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο να υπηρετούμε τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε.

Ο Τσακ Σούμερ, ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, δήλωσε ότι η συμφωνία θα σπάσει τον κύκλο της διαμάχης των κομμάτων αναφορικά με τις δαπάνες. Εντούτοις οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα στηρίξουν τη συμφωνία, εκτός αν ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν υποσχεθεί για την προώθηση ενός ξεχωριστού νομοσχεδίου για την μεταναστευτική πολιτική.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου